Verkkokaupan sopimusehdot

1. Yleiset ehdot

traveller.fi verkkokauppa on Traveller Oy:n markkinapaikka. Näitä sopimusehtoja sovelletaan traveller.fi verkkokaupan ja sen asiakkaiden välisessä kauppasuhteessa. Traveller.fi verkkokaupan välittämien palveluiden ja tuotteiden osalta sovelletaan myös kyseisen palveluntarjoajan määrittelemiä sopimusehtoja. Traveller Oy:llä on oikeus päivittää näitä sopimusehtoja ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka on luettavissa traveller.fi kotisivuilta. Nämä ehdot koskevat vain verkkokaupastamme tilattavia tuotteita, ei suoramyyntiä.

Traveller Oy ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta seikkaa tai olosuhteiden muutosta, joka on Traveller Oy:n vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella. Traveller Oy on velvollinen ilmoittamaan asiakkaalle ylivoimaisesta esteestä viivytyksettä.

2. Asiakas ja tietosuoja

Traveller.fi verkkokauppa toivottaa tervetulleeksi kaikki yksityis- ja yritysasiakkaat. Kauppasuhteessa noudatetaan soveltuvaa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä kuluttajakaupan, markkinoinnin ja mainonnan osalta. Yritysasiakkaiden ja Traveller Oy:n verkkokaupan välisessä kauppasopimuksessa noudatetaan ensisijaisesti näitä sopimusehtoja ja muilta osin Suomen kauppalakia.

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Yritysasiakkailta vaadittavat tiedot ovat yhteyshenkilön nimi, puhelinnumero ja sähköposti sekä y-tunnus, postiosoite, puhelinnumero tai –numerot ja tarvittaessa laskutusosoite.

Asiakkaiden tiedot on tallennettu traveller.fi verkkokaupan asiakasrekisteriin, jossa olevia tietoja käytetään asiakassuhteen ylläpitämiseen. Traveller Oy:llä on lisäksi oikeus käsitellä ja luovuttaa rekisterissä olevia tietoja perusteltuja käyttötarkoituksia (kuten suoramarkkinointia) varten henkilötietolain (523/99) mukaisesti.

Henkilötietolain sekä EU:n tietoturva-asetuksen mukainen rekisteriseloste on osoitteessa Traveller Oy, Länsisatamankatu 23 B, 00180 Helsinki. Asiakas voi kieltää tietojensa käytön ja käsittelyn markkinointitarkoituksiin ja tarkistaa itseään koskevat tiedot ottamalla yhteyttä Traveller Oy:n asiakaspalveluun. Yhteydenotot on tehtävä kirjallisena ja toimitettava allekirjoitettuina osoitteeseen: Traveller Oy, Länsisatamankatu 23 B, 00180 Helsinki. Tietoturvaseloste löytyy myös osoitteesta https://traveller.fi/tietoturvaseloste

3. Hinnasto

Kaikki matka- ja palveluhinnat sisältävät arvonlisäveron. Viisumeihin liittyvät konsulaattien palvelumaksut ovat alv 0%. Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo.

Käsittelyaika-arviot on laadittu konsulaattien antamien tietojen perusteella. Traveller Oy:n tai sen käyttämät toimittajat eivät ole vastuussa vaikutuspiirinsä ulkopuolelta tulevien ennalta arvaamattomien muutosten aiheuttamista viivästyksistä.

Mahdollisia lisäkustannuksia voi koitua seuraavista palveluista:

  • Viisumin täyttöpalvelu alk. 50 €/passi
  • Kopio/tulostuspalvelu 1 €/paperi
  • Puutteellisen hakemuksen korjaaminen 5 €/hakemus

4. Toimittaminen

Traveller Oy:n verkkokauppa tarjoaa viisumituotteille vaihtoehtona kuljetuksen postitse, toimituksen Helsinki-Vantaan lentokentälle tai noutomahdollisuuden. 

  • Postituskulut 15 € pikapostilla
  • Passin toimitus Helsinki-Vantaan lentoasemalle alk. 65 €
  • Nouto 0 €

Tilauksen käsittely pyritään tekemään 2 arkipäivän sisällä sen vastaanottamisesta. Käsittelyllä tarkoitetaan yhteydenottoa asiakkaaseen viisumi- tai matkatuotteen jatkotoimenpiteiden osalta.

5. Maksaminen

Verkkokaupan kautta tehdyt ostokset maksetaan verkkokaupassa. Loppuosa matkan hinnasta laskutetaan. 

Maksunvälittäjänämme toimii Paytrail Oyj. Voit maksaa kotimaisten pankkien ja yleisimpien luottokorttien kanssa.

Paytrail

LUOTTOKORTTIMAKSUT

Diners Club -kortin käytöstä perimme 3% lisämaksun.
American Express -kortin käytöstä perimme 1,5% lisämaksun.
Muut kortit ilman lisämaksua.

Yritysasiakkailla on mahdollisuus hakea laskutusasiakkuutta. Lisätietoa saat sähköpostilla osoitteesta [email protected] 

6. Peruuttaminen

Matkojen osalta tilauksen peruuttamiseen liittyvät ehdot löytyvät matkaehdoista. Viisumien tilaukset ovat sitovia eikä niitä voi peruuttaa.

7. Reklamaatio

Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa joko sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai kirjeenä Traveller Oy, Länsisatamankatu 23 B, 00180 Helsinki.

Erimielisyyksien ratkaiseminen ja oikeuspaikka: Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). Asiakas voi nostaa sopimuksen velkasuhteesta aiheutuvia riitaisuuksia koskevan kanteen Traveller Oy:n kotipaikan käräjäoikeudessa.

Asiamieskuluja ei korvata, koska Kuluttajaneuvonta ja kuluttajariitalautakunta tarjoaa veloituksetta apua erimielisyyksien ratkaisemiseen.

8. Yritysasiakkaiden lisäehdot

Traveller Oy ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, jos se kohtaa ylivoimaisen esteen, jota se ei voi kohtuudella voittaa. Traveller Oy:n verkkokauppa ei ole velvollinen korvaamaan asiakkaalle ylivoimaisen esteen kohdalla asiakkaalle aiheutuvaa vahinkoa tai kustannuksia, ja on oikeutettu purkamaan sopimuksen.

Jättäessään tilauksen ja/tai tarjouspyynnön asiakas hyväksyy kiistattomasti Traveller Oy:n verkkokaupan sopimusehdot.