Viisumit !

Eri maiden viisumeihin liittyvät ohjeet, säännöt ja määräykset muuttuvat jatkuvasti. Travellerin viisumipalvelu ylläpitää ja päivittää tietoja säännöllisesti, jonka avulla pysymme ajan tasalla. Näin varmistamme, että voimme antaa asiakkaillemme aina oikeaa tietoa viisumeista ja maahantulomääräyksistä.

Tarjoamme tehokkaan, asiantuntevan ja helpon tavan hankkia viisumeita turisti, työ- ja ryhmämatkoille. Vuosien kokemuksen ansiosta olemme jo viisumeiden asiantuntijoita. Asiakkainamme on matkanjärjestäjiä, matkatoimistoja, yksityisasiakkaita ja yrityksiä.

Voitte tiedustella kaikkien maiden viisumien hankintaa kauttamme. Hakemuksen toimitus onnistuu postitse tai toimittamalla hakemus paikan päälle toimistollemme. Kun hakemus on käsitelty konsulaatissa, toimitamme passinne takaisin teille joko postitse, lentoasemalle tai sen voi noutaa toimistoltamme.

Tarkistamme kaikki saapuvat hakemukset ennen konsulaattiin toimittamista ja ilmoitamme teille, mikäli tarvittavia liitteitä puuttuu. Suosittelemme tutustumaan tarkasti viisumiohjeisiin ennen hakemuksen postittamista. Viisumien hinnat ovat nähtävillä tarkemmin maakohtaisilla viisumiohjesivuilla.

Tarkista juhlapyhien poikkeusaikataulut kunkin maan infosivultamme.

Lisätiedot

Viisumin tilaamisen ja anomuksen täyttämisen jälkeen voit toimittaa tarvittavat dokumentit meille esimerkiksi postitse:

Traveller Oy
Länsisatamankatu 23 B
00180 Helsinki