Vuonna 1993 perustettu Traveller Oy on suomalainen alansa johtava ja ammattitaitoinen matkatoimisto, jonka tarjonta ei ole tähänkään saakka ollut se tavanomaisin.

Olemme erikoistuneet tuottamaan yksilöllisiä, erilaisia ja niin sanottuja once in a lifetime-tyylisiä matkoja. Tunnetuksi olemme tulleet Trans-Siperian junamatkoista, koko Aasian kattavista matkailupalveluista, sekä eksoottisimpienkin kohteiden viisumipalveluistamme.

Etsitkö matkaelämystä, erilaista seikkailua ja uskallat ottaa haasteen vastaan?

Me yrityksenä olemme matkalla muutokseen ja haluamme sinut mukaan!

Olemme sitoutuneet antamaan asiakkaillemme erinomaista henkilökohtaista palvelua ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on siinä avainasemassa. Kohdetuntemuksemme tuo matkoihimme sisäpiiritietoa ja pyrimme aina käymään paikan päällä katsomassa uusia kohteita ennen tarjontaan tuloa.

Huomioimme matkasuunnittelussamme kestävän kehityksen ja vastuullisen turismin periaatteet. Suosimme myös junamatkailua ja palveluiden hankkimista paikallisilta toimijoilta.

Asiakkaidemme turvallisuus matkakohteissa on meille ensisijaisen tärkeää ja seuraamme tarkasti Suomen Ulkoasiainministeriön matkustussuosituksia. Jos ongelmia ilmenee, meidät saa kiinni hätätapauksissa 24 tuntia vuorokaudessa. Pidämme huolta siitä, että asiakkaamme matkustavat turvallisesti. Meillä on kuluttajansuojalain vaatimat täydet vakuudet kuluttajaviraston suojissa.

Matkatoimistojen vakuuksista saatte lisätietoja Kilpailu- ja kuluttajavirastosta, puh. 029 505 3000 tai suoraan Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.

Traveller Oy on Kilpailu- ja kuluttajaviraston vakuusrahaston/valmismatkaliikerekisterin jäsen, rekisteritunnus 4037/00/MjMvU

Yhteystiedot

Traveller Oy
Länsisatamankatu 23 B
00180 Helsinki

Puh. 09 660 002
[email protected]

Toistaiseksi toimistomme palvelee ma-pe klo 10.00-15.00 vain ajan varauksella.
Ajan varaus s-postin kautta [email protected]
Palveluajan ulkopuolella pyydämme olemaan yhteydessä s-postiin.
Parhaiten meidät tavoitat vallitsevissa oloissa sähköpostilla tai puhelimitse.

Y-tunnus 0920618-7