Vuonna 1992 perustettu Traveller Oy on suomalainen alansa johtava ja ammattitaitoinen matkatoimisto, jonka tarjonta ei ole tähänkään saakka ollut se tavanomaisin.

Olemme erikoistuneet tuottamaan yksilöllisiä, erilaisia ja niin sanottuja once in a lifetime-tyylisiä matkoja. Tunnetuksi olemme tulleet Trans-Siperian junamatkoista, koko Aasian kattavista matkailupalveluista, sekä eksoottisimpienkin kohteiden viisumipalveluistamme.

Etsitkö matkaelämystä, erilaista seikkailua ja uskallat ottaa haasteen vastaan?

Me yrityksenä olemme matkalla muutokseen ja haluamme sinut mukaan!

Olemme sitoutuneet antamaan asiakkaillemme erinomaista henkilökohtaista palvelua ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on siinä avainasemassa. Kohdetuntemuksemme tuo matkoihimme sisäpiiritietoa ja pyrimme aina käymään paikan päällä katsomassa uusia kohteita ennen tarjontaan tuloa.

Huomioimme matkasuunnittelussamme kestävän kehityksen ja vastuullisen turismin periaatteet. Suosimme myös junamatkailua ja palveluiden hankkimista paikallisilta toimijoilta.

Asiakkaidemme turvallisuus matkakohteissa on meille ensisijaisen tärkeää ja seuraamme tarkasti Suomen Ulkoasiainministeriön matkustussuosituksia. Jos ongelmia ilmenee, meidät saa kiinni hätätapauksissa 24 tuntia vuorokaudessa. Pidämme huolta siitä, että asiakkaamme matkustavat turvallisesti. Meillä on kuluttajansuojalain vaatimat täydet vakuudet kuluttajaviraston suojissa.

Matkatoimistojen vakuuksista saatte lisätietoja Kilpailu- ja kuluttajavirastosta, puh. 029 505 3000 tai suoraan Kilpailu- ja kuluttajaviraston sivuilta.

Traveller Oy on Kilpailu- ja kuluttajaviraston vakuusrahaston/valmismatkaliikerekisterin jäsen, rekisteritunnus 4037/00/MjMvU

Toimistolla sinua palvelevat Mari ja Nadja

Yhteystiedot

Traveller Oy
Salomonkatu 5 C
00100 Helsinki

MeetingPark Kamppi
Puh. 09 660 002

Avoinna arkisin 08.00 – 16.00
[email protected]

Y-tunnus 0920618-7